Algemene voorwaarden Omicidio

Je gaat een overeenkomst aan met Omicidio, waarbij je akkoord gaat met deze voorwaarden. We raden je aan om deze goed door te nemen.


1. Gegevensverwerking

Je gegevens zullen worden verwerkt in overeenstemming met onze privacy verklaring.
Omicidio is een gratis te spelen spel, waarbij voor extra mogelijkheden credits kunnen worden aangeschaft. Hieraan zijn voorwaarden verbonden die verder zullen worden gespecificeerd.

2. Leeftijd

Als je minderjarig bent, heb je toestemming van je ouder of voogd nodig om akkoord te gaan met deze voorwaarden en om een bestelling te plaatsen.


3. Prijzen

De prijzen voor credits kunnen op ieder moment voorafgaand aan je bestelling wijzigen en zijn inclusief 21% BTW.


4. Herroepingsrecht

Omdat de credits die je bestelt meteen aan je account worden toegevoegd na je aankoop, doe je afstand van je herroepingsrecht. Dit zullen we je na je aankoop per e-mail bevestigen.


5. Mogelijkheden met credits

De onderdelen op Omicido waarbij je credits kunt gebruiken kunnen op ieder moment worden aangepast. Ook de prijs in credits voor deze onderdelen kan op ieder moment worden aangepast. Credits zijn niet terugneembaar of terugwisselbaar.


6. Naleving van regels

Bij je registratie op Omicidio ben je akkoord gegaan met de regels. Overtreding van deze regels kan als gevolg hebben dat je wordt verbannen of anderszins uitgesloten van Omicidio. Eventueel verlies van credits als gevolg hiervan behoort tot je eigen risico en verantwoordelijkheid en zal niet worden vergoed.


7. Klachten

Als je niet tevreden bent over je bestelling en/of een klacht in wil dienen, kun je dit doen door te reageren op de e-mail die je van ons ontvangt na je bestelling. Als je deze e-mail niet hebt ontvangen, kun je ook contact met ons opnemen via het e-mailadres dat onderaan deze voorwaarden staat.


8. Europese klachtencommissie

Als je van mening bent dat we je klacht niet voldoende hebben opgelost, heb je het recht om een geschil te starten via de Europese klachtencommissie. Meer informatie hierover vind je op de volgende website:
Ongeschillenbeslechting Europese Unie


Onze gegevens

Omicidio
KvK-nummer: 78138892
BTW-nummer: 861276954B01
E-mailadres: admins@omicidio.nl